Zoneterapi kan være med til at reducere smerter

Zoneterapi kan være med til at reducere smerter/symptomer og dysfunktioner

Zoneterapi er en behandlingsform, der arbejder med kroppens energibaner for at stimulere blodcirkulationen og lindre smerter. Behandlingen består i blide berøringer, strejninger og tryk med henblik på at genoprette kroppens energiflow og dermed mindske gener som smerter, spændinger og kroniske tilstande.

Inge Borg-Hansen er uddannet Registreret Alternativ Behandler (RAB) og har i mange år arbejdet med zoneterapi og fodbehandling. Hun er en del af et godkendt korps af alternative behandlere under Sundhedsstyrelsen.

Som RAB-zonebehandler kan Inge tilbyde behandlinger, der i nogle tilfælde dækkes af patientens sygeforsikring eller sundhedsforsikring. Både Sygeforsikring Danmark og en række privatforsikringer kan godkende tilskud til zoneterapi, når behandlingen foretages af en godkendt RAB-zonebehandler.

Ofte oplever patienterne, at gener, som smerter i ryg, nakke eller skuldre, kan mindske eller forsvinde helt efter blot 1-2 behandlinger. Dette skyldes zoneterapiens evne til at stimulere kroppens selvhelbredende kræfter. Kombinationen med fodbehandling forstærker yderligere denne positiv effekt.

Fodbehandling

Fodbehandling er en metode, hvor fødderne stimuleres og masseres for at påvirke hele kroppen. I fødderne findes der nemlig reflekspunkter, som svarer til organer og områder andre steder i kroppen. Ved at arbejde med disse punkter kan man derfor lindre symptomer og smerter, der kan have rod i for eksempel mavesmerter, hovedpine eller rygproblemer.

Behandlingen består i blandt andet massering, tryk med fingrene samt brug af forskellige cremer og olier. Dette har en afspændende og afslappende virkning, som kan mindske spændinger i muskler og sener. Samtidig stimuleres blodcirkulationen i fødderne, hvilket kan have en positiv effekt på hele kroppen.

Efter en fodbehandling oplever mange klienter en fornyet energi og afslappelse i kroppen. Nogle oplever også, at gener som hovedpine eller rygsmerter forsvinder eller reduceres markant. Fodbehandling kan derfor være et godt supplement til andre former for behandling.

Zoneterapi

Zoneterapi bygger på teorien om, at kroppen gennemsyres af energibaner, som i den traditionelle kinesiske medicin kaldes meridianer. Langs disse meridianer flyder en subtil form for energi, som kaldes Qi eller livskraft.

Ved at stimulere bestemte punkter langs meridianerne kan man ifølge zoneterapien påvirke selv helbredelse i forskellige dele af kroppen. På den måde kan zoneterapi bruges til at lindre gener som smerter, hovedpine, muskel- og ledømhed samt visse indre organsygdomme.

Behandlingen består i blide berøringer og tryk med fingrene over de aktuelle punkter. Dette har til formål at stimulere Qi-energiens frit flyd og dermed genskabe kroppens naturlige balance. Mange patienter oplever en mærkbar forbedring allerede efter få behandlinger. Zoneterapi kan også anvendes som et supplement til andre former for behandling.

Om magnalava

Avatar

Se også

Sunde og Smagfulde Opskrifter til Airfryer

Ønsker du at forkæle dine smagsløg med lækre måltider uden at gå på kompromis med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Free nylon porn galleries. Schwuler berliner masseur iapis gay massage.