SEO tekster – få billige SEO- og linkbuilding tekster

Kom hurtigt, nemt og billigt i gang med at øge synligheden for din virksomhed med vores link building tekster.

Vi tilbyder tekster til link building (”sponsoreret indhold” artikler) fra 200 til 1000 ord, til en fast lav pris.

Du får relevante, unikke og simple tekster til link building med relevante headings og relaterede keywords.

 

Billige SEO tekster – se prislisten:

200+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 90,- pr. tekst

400+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 100,- pr. tekst

600+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 140,- pr. tekst

800+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 180- pr. tekst

(Priserne er excl. moms)

Bestillingsprocessen er nem og enkel. Du skal bare bruge et bestillingsark, hvor du blot skal anføre emnet til teksten, kategori på det site linket skal publiceres på, ankertekst og web-adressen til destinationsside. Så vil du modtage dine tekster inden for få dage på din mail.

DOWNLOAD BESTILLINGSARK

Download bestillingsarket og send det via kontaktformularen på www.GratisLinkbuilding.dk/kontakt

Yderligere info om SEO teksterne

Link teksterne bliver sendt til den e-mail, som bestillingen er sendt fra.

Selve teksterne (ved køb af flere end én) kommer i Word filer i en zip fil.

Linket bliver formateret som angivet i bestillingsarket med angivet ankertekst og URL.

Hvad kan I lave SEO tekster om?

Som udgangspunkt kan vi skrive om ethvert emne og anbringe linket på ethvert site, men vi forbeholder os dog retten, til at afvise emner og sider, som vi ikke vil arbejde med (sex/porno, gambling, o. lign.).

Vi kan lave link building tekster på dansk, svensk og engelsk til normal leveringstid og oplyste priser.

Der følger altid en omgang ekstern korrekturlæsning til, for at sikre, at teksterne følger vores kvalitetsstandard.

Ønsker du yderligere research (hvis det kræver mere end en simpel Google søgning for at lave teksten), yderligere korrektur eller har du særlige krav, så kontakt os venligst for tilbud herom.

 

Definitionen på en god SEO tekst

Før man går i gang med at skrive den bedste SEO tekst, skal man have lavet en dybdegående søgeordsanalyse. I den forbindelse gælder det om at finde de mest relevante søgeord for sine produkter og ydelser. Når du er bekendt med de mest relevante søgeord for din virksomhed, har du bedre forudsætninger for at skrive en god SEO tekst.

De bedste SEO tekster er de tekster, hvor det lykkedes at skrive tekster til både læsere og søgemaskiner. Skal man skrive en god SEO tekst er det derfor afgørende, at man har et vis kendskab til Googles algoritme.

En god SEO tekst skal bl.a. tage udgangspunkt i følgende faktorer:

  • Brug af H-tags: H-tags er over- og underskrifter, som giver søgemaskinerne en indikation om af, hvilke søgeord og søgesætninger der er de er vigtigste. Som udgangspunkt bør man som minimum bruge H1, H2 og H3, som er de vigtigste H-tags.
  • Den rette længde: Google belønner godt indhold og sætter pris på lange- og informative tekster. Vær dog opmærksom på at Google vægter kvalitet højere end kvantitet, så de længste tekster er ikke nødvendigvis de bedste. Den helt rette længde kan afhænge af flere forskellige faktorer afhængig af, om der er tale om en forsidetekst, kategoritekst, produktbeskrivelse eller noget helt fjerde. Som udgangspunkt bør du holde dig til minimum 300-500 ord pr. tekst. Du bør for alt i verden undgå at udgive tyndt indhold, som ikke giver værdi til de besøgende. Søgemaskinerne slår nemlig hårdt ned på tyndt indhold.
  • Brug af keywords / keyword density: Når du skriver en SEO tekst, er det vigtigt, at du husker at inkludere dine vigtigste søgeord. Keyword density er definitionen for søgeordstæthed, som indikerer hvor mange gange, det primære søgeord bliver anvendt i en tekst. Man skal være særligt opmærksom, at man ikke overdriver sin brug af keywords i en tekst. Hvis det samme søgeord fremgår for mange gange i en tekst, kan man risikere at blive straffet af Google.
  • Brug bullet points, lister, billeder m.fl.: Derudover er der en lang række andre faktorer, som kan være med til at optimere en SEO tekst. Du kan bl.a. anvende billeder, hvor der skal angives relevante ALT-tags, da det fortæller søgemaskinerne, hvad det pågældende billede omhandler. Det kan desuden være fordelagtigt at bruge bullet points og lister for at gøre teksten mere overskuelig for både læsere og søgemaskiner.
error: COPYRIGHT