Sådan giver du ham lingam massage (tantra)

Yoni og lingam massage.

Det virker som spøjse begreber, men det er hinduistisk sanskrit for henholdsvis kvindens og mandens kønsdele. Og yoni-massage har vundet mere og mere indpas i den vestlige verden. Også i Danmark, hvor flere har uddannet sig i og udfører den meget intime form for massage. Hvis du er mand kan du få lingam massage hos Den Spirituelle Sauna.

Målet er lidt forenklet at give modtageren større kropsbevidsthed og lade ham eller hende opdage nye erogene zoner. Men der er mange bonuseffekter, som par sagtens kan tage til sig, hvis de giver hinanden massage på og omkring kønsdelene. Man får en ny måde at røre ved hinanden på, lærer at slappe af og bruge sin nye viden i sexlivet.

Når massagen udføres, er det vigtigt, at modtageren ved, der ikke forventes noget af ham/hende. Modtageren skal bare modtage – ikke give noget igen. Rummet, det foregår i, skal være hyggeligt og varmt. Ingen telefoner, men derimod masser af bløde puder, rolig musik og levende lys. Det er også en god ide at have olie og håndklæder inden for rækkevidde.

Læs også: Stor pik vs. lille diller

Lad ham ligge på maven. Sæt dig på hans højre side og træk vejret dybt og roligt sammen. Giv ham massage med lange strøg over hele kroppen, før du går til hans køn. Vend ham om og masser hans ansigt og brystkasse blidt. I det hele taget skal du sørge for at massere brysterne, maven og andre steder på kroppen indimellem selve penis-massagen, så seksuelle energi flytter sig. Slip tankerne og gør ham klar til at modtage.

Giv ham massage over hele kroppen, inden du nærmer dig pikken. Brug olie, så hænderne glider uden modstand. Nu kan du massere og røre hans pik, som du har lyst. Det vigtigste er, at du nyder det, du gør, og fornemmer, hvad der føles godt for ham. Hvis det er svært i begyndelsen, er der inspiration her:

Læs: Tantrasex er trendy

1: Massér med olie
for at varme området godt op. Træk forsigtigt i hårene.

2: Træk forhuden ned og hold nederst på skaftet. Grib om pikhovedet med hele hånden, så fingrene ligger, som hvis du skulle til at presse en halv citron på en citronpresser. Lad fingerspidserne rotere omkring hovedet i små bevægelser. Husk olie, så der ikke er modstand på huden.

3: Åbn hånden, så det midterste af håndfladen rører pikhovedet. Før forhuden op over hovedet og massér det uden på forhuden. Træk forhuden ned og masser hovedet. Tryk blandt andet blidt og hårdt om hovedet.

4: Massér pungen blidt og brug så begge hænder til at massere pikken med. Hold om roden med begge hænder. Lad begge tommelfingre lave små cirkelbevægelser opad mod hovedet. Glid ned ad skaftet og gør det igen nogle gange. Nedefra og op.

5: Fortsæt med at stryge hele vejen op ad pikken med flad hånd, skiftevis højre og venstre. Hold pikhovedet ind mod hans mave og trom med fingerspidserne på hele roden.

6: Tag om pikken med begge hænder, som om du skal lave ild med to pinde. Start ved roden og bevæg dig hele vejen op til hovedet og ned igen, variér trykket.

7: Gå til mellemkødet og masser det blidt.

8: Slut massagen ved at lægge din venstre hånd på hans hjerte og højre på hans kønsdele. Træk vejret dybt sammen. Slip ham forsigtigt, dæk ham med en dyne eller et tæppe og lad ham hvile sig lidt – eventuelt i ske, hvor du ligger bag ham.

Læs også: SexOplevelser fra den virkelige verden

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

hair tattoo los angeles

Achieve Stunning Results with Hair Tattoo Los Angeles

Are you struggling with hair loss and seeking a confidence boost? In Los Angeles, where …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT