Tilføj artikel

Hvis du vil benytte dig af, at kunne udgive en gratis pressemeddelse  og overholder vores retningslinier, så ser vi meget gerne frem til, at du tilføjer og udgiver dine artikler til PresseDirect.dk

For at tilføje og udsende din artikler skal du først registrere dig. Når du er registreret dig, så kan du logge ind via menuen i højre side. Du får derefter adgang til vores kontrolpanel, hvorfra du kan oprette nye artikler.

For at gemme dit arbejde, så anbefaler vi at du gemmer dine artikler løbende som “kladde”. Så er artiklen gemt, hvis din computer skulle crashe, eller hvis du evt. ikke har tid til at skrive artiklen færdig samme dag. Det er vigtigt at du skriver kvalitetsartikler, og at du altid gennemlæser dine artikler inden du udgiver dem.

VIGTIGT: du skal først udgive din artikel når den opfylder vores retningslinjer, og du er tilfreds med artiklen. PresseDirect.dk bygger på tillid, så din artikel kommer online lige så snart du trykker på udgiv. Når du har udgivet en artikel, så vil vi kvalitetstjekke den ift. retningslinierne.

 

Video vejledning til PresseDirect.dk

error: COPYRIGHT