Push-up trusser hitter … til mænd

Slip for at putte en sok i trussen. Andrew Christian har lancerer trusser med push-up-effekt, der forstørrer og løfter.

Der er de klassiske Calvin Klein boksershorts – og så er der Andrew Christian underbukser, som er skabt for at få manden penis til at syne af meget mere.

Nu har designeren opfundet endnu en ny variant, som forlænger og imponerer.

Kvinder har trusser, som strammer op og løfter bagdelen, og push-up-bh’er, som kan give svimlende kavalergang på nærmest enhver barm. Så hvorfor skal mændene ikke også have lov til at få deres fortrin til at se mere imponerende ud?

Det må designeren Andrew Christian have tænkt. Han står bag en hel serie af underbukser til herrer, med særlige egenskaber, som får indholdet til at se større ud.

 Men det nyeste skud på stammen er alligevel noget særligt, blandt de mange mærker, som designer boksershorts, der forstørrer sagerne.

Den nye model, som hedder The Shock Jock Flirt Boxer, lover at kunne få indholdet af underbukserne til at se op til fem centimeter længere ud. Designet indeholder en særlig indbygget “cup”, som er støbt for at ligne en imponerende forlængelse.

Så skulle der ikke længere være problemer med at spankulere rundt med selvtilliden i orden i mændenes omklædningsrum. Hvis man vel og mærke beholder underbukserne på.

Andrew Christian hører til i kategorien frækt undertøj til mænd og forhandles hos MensCloset.dk

Læs mere om MensCloset.dk: Få sexet undertøj til mænd

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

Drømmen om en Bolig i Marbella

“Drømmen om en Bolig i Marbella: En Guide til Køb af Ejendom på Costa del …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
I was too horny to waste time undressing when i started masturbating luxury orgasm ejacnchill. Indian randi aunty sex, desi randi bhabhi sex, call girl sex | porno monella.