OS SEO og Markedsføring

OS Jensen er et personligt bureau som assisterer med SEO og anden markedsføring for mindre virksomheder alt afhængigt af jeres behov. Der tilbydes både freelance og projektarbejde og lige fra ganske få timer månedligt, hvis det er alt I skal bruge. Her hjælper OS Jensen den tekniske SEO, lige så vel som on- og off-page SEO, så vi i samarbejde kan øge jeres virksomheds synlighed. OS Jensen kan også løfte andre markedsføringsopgaver som SoMe, nyhedsbreve, blog, storytelling og meget mere.

OS Jensen har også stor erfaring med online portaler og prissammenligningssider, hvis I overvejer at udvide jeres salgskanaler. Derudover kan OS Jensen hjælpe med kundeservice, tech-support på både dansk og engelsk, lige så vel vi kan hjælpe med administration, back office og hvad I måtte have brug for.

OS Jensen kan med andre ord hjælpe med en lang række opgaver i både kortere og længere perioder, inden for en lang række arbejdsområder og ned til ganske få timer månedligt, så netop jeres behov bliver dækket. Så du får frigjort tid til du er bedst til.

Om OS2020

Avatar

Se også

KURIRSLOT: Tempat Bermain Slot Paling Gampang Maxwin

KURIRSLOT adalah situs permainan slot online terbaik yang menawarkan kemudahan dalam mencapai kemenangan maksimal (Maxwin). …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Error 404 prepagos neiva. Link.