Onlineforum for selvudgivere

NewPub på BogForumDer er etableret et nyt initiativ for forfattere, nemlig et online forum for selvudgivere bogbrancheguiden.dk . Her kan frie forfattere kan oprette en minihjemmeside og professionelle bogfolk, der tilbyder service til udgivere (illustratorer, korrekturlæsere etc.) kan oprette en annonce for kun 25 kr. Forfattere vil kunne finde sammen i et fællesskab, hvor de kan snakke om tingene, da der er muligheder for at søge på både det område man er bosat og genrer. Hvis man mangler noget service til sin udgivelse, kan man finde dem her, og dem, der tilbyder service, kan annoncere.

Udgivelse før

Den gammeldags måde at udgive på var, at man sendte et manuskript til et forlag. Så ventede man i flere måneder på svar. Det blev oftest et afslag, så gik man videre til det næste forlag. Sådan blev man ved indtil man enten gav op eller at man var heldig at der var et forlag, der kunne se kvaliteterne i ens værk og antog det til udgivelse.

Denne metode er ikke afgået ved døden, mange bruger den endnu. Men takket være den nye teknologi, Internettet og de billige trykkemetoder, er det i dag blevet almindeligt at selvudgive. Ikke at det er helt nyt, Ludvig Holberg og Søren Kierkegaard gjorde det, men det var en bekostelig affære.

Selvudgivelse nu

I dag er det blevet almindeligt, og der er mange måder at gøre det på.

Man kan udgive som trykt bog. Her kan bruges det nye system, on-demand, hvor bogen trykkes efterhånden som den bestilles. Det har den fordel, at man ikke kommer til at stå med et stort oplag, som ikke kan sælges og til sidst må sælges på tilbud, nogle gange med tab.

Det er så også muligt at udgive som e-bog. Det kan være enten som PDF-fil, som er det mest fordelagtige når der er mange illustrationer, og som epub, der kan læses af specielle e-bogslæsere.

Der er ofte brug for råd og vejledning, når der er en bog man gerne vil udgive. Her har der i flere år været et netværk af selvudgivere, kaldet NewPub, der har holdt møder og kurser rundt om i landet. Fra 2016 til 2021 havde de et område på det årlige Bogforum i Bella Center, hvor selvudgivere og små forlag kunne købe en stand og fremvise sine bøger. Det var en succes for mange.

Det er så folkene bag NewPub, der står bag det nye initiativ. Der er lagt et stort arbejde i det.

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

ada beberapa strategi yang bisa digunakan untuk meningkatkan peluang kemenangan

Pemilihan Mesin pusathoki yang Tepat: Setiap mesin slot memiliki karakteristik yang berbeda, termasuk tingkat RTP …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Hot little stockings ass sex. Masaje gay español.