Linkbuilding artikler – vigtigt at vide i 2023

Hvis du er hjemmesideejer og gerne vil have, at din hjemmeside har en god placering på Google, så er det nødvendigt at kigge på SEO. Der er mange parametre at spille på, når det kommer til SEO – og en af dem er linkbuilding. Men hvordan fungerer linkbuilding?

Det kan du læse mere om i denne artikel.

Fase 1: Find dine søgeord

Før du kan gå i gang med at få lavet linkbuilding artikler, der hjælper din hjemmeside frem på Google, skal du vide, hvilke fokusord eller søgeord, du skal bruge. Når man skal finde ud af, hvilke søgeord man skal bruge, skal man finde ud af, hvordan folk søger efter en på Google.

Har man f.eks. en frisørsalon I Fredericia, så er det nok meget sandsynligt, at man skal have et søgeord, der hedder ”Frisørsalon Fredericia”. Der findes både brede og smalle søgeord. Et bredt søgeord ville f.eks. være ”billig frisør”, som der nok er en del søgninger på, hvorfor det også kan være svært at komme til at rangere på. Et smalt søgeord ville f.eks. være den frase, der var der tidligere eksempel med ”Frisørsalon Fredericia”.

Gå efter de smalle søgeord

Når du skal udvælge dine søgeord, skal du ikke bare vælge dem, der er flest søgninger på. Det er nemlig også her, der er mest konkurrence på Google. Alle frisørsaloner vil naturligvis gerne være de første, der popper frem på Google, når man søger på ”billig frisør”, da det ville give dem mange kunder.

Det er derfor vigtigt, at du ikke kun går efter de brede søgeord, men også bruger de smalle. Det er dog fordelagtigt at bruge begge dele, og du skal nok regne med at lande på omkring 5-10 søgeord pr. underside, du har på din hjemmeside.

Linkbuilding artikler

Linkbuilding: En artikel med et aktivt link

Hvad er en linkbuilding artikel så? Det er såsom en artikel, der har et aktivt link med det søgeord, du har fundet frem til i din søgeordsanalyse. En linkbuilding artikel fylder typisk mellem 2-500 ord og publiceres på hjemmesider, der ofte er lavet til formålet om linkbuilding. Det er en regel, at der skal stå ”sponsoreret indhold” på artikel, så brugerne af internettet ikke bliver snydt, men derimod er klar over, at der forsøges at sælge noget bestemt.

En linkbuilding artikel behøver faktisk ikke at være i speciel god kvalitet. Det er naturligvis vigtigt, at sproget er forståeligt og nogenlunde grammatisk korrekt, men det vigtigste er selve linket.

Dine links giver dig popularitet på Google

Jo flere aktive links, der linker til din hjemmeside, jo mere forstår Google, at din hjemmeside er vigtig. Man kan se det lidt som om, at linkene er omtale på internettet – og jo flere der taler om dig – jo bedre må du jo være. Det lyder jo egentlig meget simpelt, og det er det faktisk også.

Ikke alle links er lige meget værd

Der findes forskellige linkbuilding artikler med forskellig magt. Det skal forstås på den måde, at det ikke er komplet ligegyldigt, hvor nogle linker til dig fra. Får du f.eks. et link fra Ekstra Bladets hjemmeside, så er dette et link, der tæller højt, fordi Ekstra Bladet er en hjemmeside, hvor der er mange besøgende. Det fortæller altså Google, at du er meget populær, og det går din hjemmeside til at stige i rangeringen på Google.

 

Du skal ikke selv skrive dine linkbuilding artikler

  • Det er nok de færreste hjemmesideejere, der skriver deres egne linkbuilding artikler. De fleste har nok købt en SEO-pakke et sted, hvor linkbuilding indgår som en del af tilbuddet.
  • Når man har en SEO-pakke med linkbuilding inkluderet, så vil SEO-gruppen sørger for aktivt at fortsætte med at skrive linkbuilding artikler, der linker tilbage til din hjemmeside. Linkbuilding artikler er altså noget, der skal fortsættes. Det er ikke bare sådan, at man kan få skrevet 10 linkbuilding artikler og så stoppe der – nej, det er noget, der skal fortsætte, hvis man vil have, at ens hjemmeside skal fortsætte med at konkurrere med de andre lignende hjemmesider om en god placering på Google.
  • Når du har fået en SEO-pakke med inkluderede linkbuilding artikler, så vil du oftest have mulighed for at gennemgå de artikler, der bliver skrevet om dig og din hjemmeside. Her kan du så se, om du er tilfreds med det, der er skrevet om dig.
  • Du skal dog huske på, at kvaliteten ikke betyder alt, når det kommer til linkbuilding artikler. Det handler allermest om, at du får et link, der linker tilbage til din hjemmeside, så du kan komme til at stige i rang på Googles søgningsresultater.

Er linkbuilding noget for dig?

Hvis du tænker, at linkbuilding er noget for dig og din virksomhed, så bør du helt sikkert undersøge dine muligheder for at få nogle til at skrive linkbuilding artikler for dig. Det er en af de vigtige punkter i SEO. Tjek vores billige priser på linkbuilding tekster

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

Gratis linkbuilding på PresseDirect.dk

Bliv bedre til link building – do follow links

Linkbuilding er en disciplin som mange kan vil nyde effekten af, men har svært ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
© 2024 nylon porn pictures. Masaje gay español por antonio.