Derfor må du ikke glemme forsikringer

Ulykker, usikkerheder, sygdom og skader kan opstå og er normalt set ude af vores hænder. Ofte er den slags begivenheder forbundet med en stor økonomisk udskrivning, hvis ikke man har et forsikringsselskab i ryggen, der går ind og dækker det økonomiske tab, som skaden forårsager. Mange danskere har desværre ikke styr på deres forsikringer. Statistikker viser, at det særligt er de unge mellem 16 år og 30 år, som ikke har styr på deres forsikringer eller dropper dem. Er du en af dem, som ikke har styr på forsikringerne? Så læs med her. Her forklarer vi nemlig om vigtigheden af forsikringer og lister en række vigtige forsikringer, som du bør overveje.

Hvorfor er forsikringer vigtige?

Grundlæggende er en forsikring noget, du kan tegne hos et forsikringsselskab, forud for en ulykke, skade eller noget uforudsigeligt. Det er noget, man tegner, men som man naturligvis aldrig håber at man får brug for. Men hvis ulykken sker, og man har tegnet en forsikring, der dækker en pågældende ulykke eller hændelse, vil forsikringsselskabet gå ind og dække de økonomiske omkostninger, der er forbundet med fx hospitalsregninger, udbedring af skader, ødelagte ejendele, tabt arbejdsfortjeneste etc. Med en forsikring betaler man en mindre præmie for at være forsikret, og hvis vi uheldet er ude, har man en økonomisk sikkerhed. Ved at forsikringsselskaberne fordeler risikoen ud på mange forsikringstagere, der hver betaler en forsikringspræmie, har de mulighed for at gå ind og hjælpe dem, hvor uheldet rammer.

En forsikring giver med andre ord en stor økonomisk sikkerhed i tilfælde af uheld. Det giver samtidig den enkelte person eller familie en større ro og tryghed. Ved at vide, at man er dækket i tilfælde af skader og ulykker, kan en forsikring mindske stress og bekymringer i livet.

Hvis man ikke har en forsikring og uheldet er ude, skal man selv betale for og/eller dækker de udgifter, som skader forvolder. Det kan være en stor økonomisk udskrivning, som kan få stor, negativ betydning for ens økonomi.

Forsikringer til næsten alle slags behov

Der findes en lang række forsikringer, som kan gå ind og dække i forskellige situationer. Forsikringerne dækker hvert sit behov, og det vigtigt som forsikringstager at vurdere, hvilke forsikringer der er relevante for dig, og hvilke der ikke er. Hvis du aldrig rejer, giver det måske ikke mening at tegne en rejseforsikring, men hvis du køber og ejer et hus, kan det give rigtig mening at have tegnet en ejerskifteforsikring.

Her vi vi listet de væsentlige forsikringer inden for forskellige kategorier. Bemærk at nogle forsikringer er lovpligtige, mens andre er frivillige.

Bolig og boligkøb

Sundhed/sygdom

 • Livsforsikring
 • Børneforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Tandforsikring
 • Sundhedsforsikring

Rejse

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Transport

 • Bilforsikring
 • Motorcykelforsikring
 • Bådforsikring

Dyr

 • Hundeforsikring
 • Katteforsikring
 • Hesteforsikring

Husk altid at læse og forstå dine forsikringsbetingelser, så du er helt klar på, hvornår din forsikring kan dækker, og hvornår den ikke kan.

Om boligforsikring

Avatar

Se også

Klæd dine vinduer på med stil og funktionalitet: Vælg kvalitetsgardiner

Rullegardiner er en alsidig og populær type gardiner, der tilbyder en række fordele for hjem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Hot blonde nylon model in lingerie. In many cases, increased blood pressure is only symptomatic.