Den ultimative PING liste til WordPress 2022

Verificeret WordPress Ping List 2022 – Hurtigere indeksering af nyt indlæg

Når du skriver en blog eller tilføjer indhold til siden, er det nødvendigt at indeksere dine nye indlæg til alle større søgemaskiner for at få trafik. WordPress har en fantastisk mulighed for ping-tjeneste for hurtigere indeksering af indlæg og blog. Når du udgiver et nyt indlæg eller redigerer eksisterende indlæg, giver WordPress automatisk besked til de anførte webstedsopdateringstjenester.

Som standard er der kun én tjeneste “Pingomatic ping service” aktiv i tjenestelisten, som giver de forskellige søgemaskiner besked. Men du kan manuelt indtaste flere ping-tjeneste i WordPress for hurtigere indeksering af dit WordPress-websted. Her er den seneste ping-liste opdateret 2022 for hurtigere indeksering af nye indlæg.

 

Vidste du?

Vidste du, at du kan gøre brug af WordPress’ indbyggede XML-RPC auto ping/opdateringstjenester for at øge trafikken til din hjemmeside/blog? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor ordet ping og indeks er almindeligt brugt, hver gang folk taler om at fordoble webstedstrafikken? Eller ved du overhovedet, at du kan automatisere hele denne proces og lade XML-RPC Ping-tjenesten udføre opdateringsarbejdet, hver gang du udgiver et nyt indlæg?

Når du skal igang med at blogge, vil du helt sikkert kunne tale med om, at al begyndelse er svær. Det gælder også for en nyopstartet blogger. Heldigvis findes der et par måder, hvorpå du nemt og gratis kan udbrede kendskabet til din blog.

Ping din blog

At pinge vil sige, at din blog giver besked til en ping tjeneste, når du udgiver et nyt indlæg. Det kan eksempelvis være, at du giver Google besked, når du har udgivet et indlæg. På den måde kan Google hurtigere indeksere dit indlæg. Altså bliver du hurtigere synlig på Google.

For danske bloggere findes der en tjeneste, som du bør pinge. Siden hedder Overskrift.dk og viser altid de nyeste blogindlæg fra andre danske bloggere. Når du er tilmeldt, har du således mulighed for at udbrede kendskabet til din blog. Snyd endelig ikke dig selv for denne mulighed!

Download: Den Ultimative Ping Liste

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

Bermain Slot Gates of Olympus: Menembus Pintu Gerbang Para Dewa

Bro, lu tau gak game seru banget namanya Gates of Olympus? Ini slot game yang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
My cute stepsister playing with her huge tits after school – luxury orgasm. Fuck party with horny single ladies who need it hard.