Vidste du! Sådan får du gratis backlinks til dit website

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer, der kan få din side højere i Google. Jo flere stærke sider, der linker ind til din side jo bedre. Man kan optimere sin side nok så meget, men hvis der ikke er nogle sider, der linker ind til ens hjemmeside, så er det rigtig svært – for ikke at sige umuligt at slå sine konkurrenter i Googles søgeresultater.

SEO Fun Fact: Linkbuilding udgører mere end 50% af den samlede styrke, når Google bedømmer din hjemmeside. Linkbuilding er et MUST.

Linkbuilding kan være en dyr affære, og det er ikke særligt sjovt at bruge penge på det, når der ikke er garanti for at det virker – eller om din forretningsmodel overhovedet virker. Gratis linkbuilding kan være en meget god måde, hvorpå du kan få lidt gratis trafik til din hjemmeside og teste dine koncepter af.

Sådan gør du

Hvis du ønsker at lave gratis backlinks til din hjemmeside, så er du kommet til den rigtige artikel. Vi har nemlig fundet en oversigt over gode danske links her: https://billiglinkbuilding.dk/gratis-linkbuilding/. Ved at oprette links til din egen hjemmeside fra de hjemmesider, så signalerer du, at din hjemmeside er relevant. Teorien er her, at din egen hjemmeside kommer højere op i søgeresultaterne. Gratis linkbuilding virker bedst, når der ikke er så hård konkurrence på nettet i din branche. Hvis du prøver at konkurrere med meget store spillere, så er det nok ikke nok med udelukkende gratis linkbuilding. I så fald burde du læse det nedenstående afsnit.

Læs også: Få gratis DoFollow backlinks og vind topplacering på Google

God linkbuilding koster penge

Det er rigtigt, at man kan komme langt uden at skulle punge ud, men hvis man virkelig vil have gode resultater, bør man forsøge sig med ikke-gratis linkbuilding. Linkbuilding er en disciplin, som er en del af off-page SEO. SEO står for søgemaskineoptimering, og du har nok hørt ordet mange gange før – ellers ville du nok aldrig have fundet denne artikel.

Problemet med at betale for linkbuilding er, at man ikke kan garantere, at det virker. I teorien burde det, men det er jo ikke op til bureauet eller freelanceren at bestemme, om du skal højere op eller længere ned. Der er altid ukendte faktorer og variable, der vanskeliggør processen. Det er dog i mange tilfælde pengene værd at forsøge i et halvt år, da man oftest kan se resultaterne efter et godt stykke tid. Gør du det kun i en enkelt måned, så gavner det nok ikke så meget.

PresseDirect.dk bruger bl.a. BOB linkbuilding

Om GratisLinkbuilding.dk

GratisLinkbuilding.dk

Se også

Case studies og deres værdi

Uanset hvilken branche du opererer i, er det altid en god idé at lære af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT