Alt du skal vide om at leje hvidevarer

Lej eller køb en vaskemaskine? Hvad er bedst

Der er efterhånden kommet mange nye koncepter indenfor abonnementsverdenen og her er hvidevarer ikke en undtagelse.

Der kan for mange, være fordele der opvejer den traditionelle købskultur.

Hvad er fordelene ved at leje hvidevarer?

Der er ikke mange udbydere af hvidevarer på abonnement, hvor der i dette eksempel bliver taget udgangspunkt i www.whiteon.dk

Et bæredygtigt alternativ:

Når man lejer en vaskemaskine, vil det sige at den skal afleveres tilbage når den ikke skal bruges mere. Det gør også at vaskemaskinen ikke havner til storskrald, men derimod bliver genanvend. Det er klart et bedre alternativ at genbruge så meget som muligt, fremfor at smide ud. Ifølge COWI er forebyggelsen af affald, den største CO2 besparelse man kan foretage sig. Det er derfor en klar fordel for miljøet at leje fremfor at købe.

Livstidsgaranti:

Præcis som der står i ordet er der garanti for livet. Det vil sige at så længe du har et abonnement, er du forsikret mod skader og uheld.

Man kan sagtens tilkøbe forsikringer når man køber sine hvidevarer, men det er ikke altid det samme. Der er typisk en selvrisiko forbundet med uheldet og i mange tilfælde dækker forsikringen i 2-3 år, hvor ens hvidevarer selvfølgelig kan gå i stykker efterfølgende.

Økonomi:

Det kan for nogle være en hård omgang at skulle købe en ny vaskemaskine, tørretumbler eller andet. Især hvis man ønsker en af god kvalitet, godt energimærke eller med nogle bestemte funktioner. Det kan derfor være en fordel at leje en vaskemaskine, så man slipper for at lægge flere tusinde kroner i butikken. Man kan sagtens tage et forbrugslån og betale månedligt, men det er ofte forbundet med renter, så man betaler mere for maskinen.

Levering & montering

Typisk indebærer et abonnement altid at levering og montering er inkluderet i den månedlige pris. Det vil sige at du slipper for selv at leje en trailer og stå for monteringen. Derudover er der også mulighed for at få afskaffet sine gamle hvidevarer. Selvfølgelig på den mest bæredygtige måde.

Hvad er ulemperne ved at leje hvidevarer?

Det er ingen hemmelighed at der også kan være nogle ulemper, når man vælger at leje hvidevarer.

Økonomi:

Afhængig af tidshorisonten, vil det koste mere at leje en vaskemaskine fremfor at købe den. Det skyldes selvfølgelig at man betaler månedligt, hvor man på et tidspunkt vil overstige omkostningen ved køb.

Ejer ikke produktet:

For mange er det også en ulempe at man ikke ejer produktet i sidste ende. Du har derfor ikke mulighed for at sælge på DBA eller lignende når du er færdig med at bruge den.

Hvis du ønsker at få tips & tricks til hvidevare så kan du læse mere på: blog.whiteon.dk

 

Se også

Hypnose Horsens

Hypnoseterapi Horsens Ved J-hypnose

Hypnose Horsens: Find Vejen til Velvære med Hypnose Er du på udkig efter effektiv hypnose …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Here is a cute art lingerie model with a stunning figure on her. Masaje gay español por antonio.