Hår og makeup styling Århus

Hår og makeupstyling århus
Hår og makeupstyling århus

Skal du gøre dig klar til den store dag? Uanset om det er bryllup, konfirmation eller en lignende begivenhed, tilbyder vi eksklusiv hår- og makeupstyling i Århus. 

Vores professionelle makeup artist bringer jeg masser af erfaring med mig inden for brudehår, brudemakeup, konfirmationshår og trendy makeup. 

Vores erfarne stylister kommer direkte til dig, så du kan nyde processen i trygge og velkendte omgivelser. Vi kommer blandt andet ud til områder som Risskov, Tilst, Viby og Randers hvilket betyder at du slipper for bekymringer om transport og uforudsete problemer. 

Vi lægger ud med en personlig samtale, for at vi i samarbejde kan skabe en forståelse for hvilket look, passer bedst til dig. Her vil jeg være til rådighed med professionel rådgivning og vejledning om hvad der vil komplementere din skønhed bedst. 

Under prøvesessionen vil der både blive lagt hår og makeup så du kan se resultatet før den store dag. 

Vi forstår desuden også, at der skabes mange minder på særlige dage og derfor bliver der taget en masse billeder, så du altid vil kunne kigge tilbage til disse øjeblikke.

På din store dag er opmærksomheden rettet mod dig, og vores mål er at sikre, at du ser skarp og smuk ud! 

Spar tid og energi ved at lade os tage af af din skønheds forvandling. Vi er dedikerede til at skabe det perfekte look til din store dag. 

Kontakt os nu for at planlægge din skønhedssession og lade os hjælpe dig med at stråle på din særlige begivenhed. 

Om tchi94

Avatar

Se også

Klæd dine vinduer på med stil og funktionalitet: Vælg kvalitetsgardiner

Rullegardiner er en alsidig og populær type gardiner, der tilbyder en række fordele for hjem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT