Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger, ligesom alle andre, cookies (ikke blot til kaffen). Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold for at vise dig relevant indhold og til at analysere vores trafik. Vi deler oplysninger om din brug af vores website med vores analysepartnere.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  info@m4m.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

GratisLinkbuilding.dk
Æblerosevej 13
DK-8500 Grenaa · Danmark
Telefontid dagligt: DK tid kl. 16.30 – 21.00 (+45) 69 69 14 14

Dit samtykke gælder for følgende domæne: PresseDirect.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad valgte (Nødvendig, Præferencer, Statistik).

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 25.08.2022 af Cookiebot:

Nødvendig (3)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
CONSENT [x2] Google
YouTube
Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 2 år HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie

Statistik (7)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
__insp_dct SEO Site Checkup Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. Session HTTP Cookie
__insp_lml SEO Site Checkup Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. Session HTML Local Storage
__insp_targlpt SEO Site Checkup Denne cookie bruges til at huske den besøgendes log-in-oplysninger. Cookien muliggør også, at den besøgende kan skrive kommentarer til indhold. 1 år HTTP Cookie
__insp_targlpu SEO Site Checkup Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. 1 år HTTP Cookie
_cltk SEO Site Checkup Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. Session HTML Local Storage
c.gif Microsoft Indsamler data om brugerens navigation og adfærd på hjemmesiden. Denne data benyttes til fremstille statistikrapporter og heatmaps til hjemmesidens ejer. Session Pixel Tracker
CLID Microsoft Indsamler data om brugerens navigation og adfærd på hjemmesiden. Denne data benyttes til fremstille statistikrapporter og heatmaps til hjemmesidens ejer. 1 år HTTP Cookie

Marketing (27)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
__insp_norec_sess SEO Site Checkup Anvendes til at effektivisere live streaming af videoindhold. 1 år HTTP Cookie
__insp_nv SEO Site Checkup Anvendes til at effektivisere live streaming af videoindhold. 1 år HTTP Cookie
__insp_slim SEO Site Checkup Anvendes til at effektivisere live streaming af videoindhold. 1 år HTTP Cookie
__insp_wid SEO Site Checkup Anvendes til at effektivisere live streaming af videoindhold. 1 år HTTP Cookie
_uetsid SEO Site Checkup Indsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende. Persistent HTML Local Storage
_uetsid_exp SEO Site Checkup Indeholder udløbsdatoen for cookie med samme navn. Persistent HTML Local Storage
_uetvid SEO Site Checkup Indsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende. Persistent HTML Local Storage
_uetvid_exp SEO Site Checkup Indeholder udløbsdatoen for cookie med samme navn. Persistent HTML Local Storage
ANONCHK Microsoft Indsamler data om den besøgende over flere hjemmesider. Dette tjener til, at se hvorfra den besøgende er tilgået hjemmesiden og derigennem måle effektiviteten af hjemmesidens marketing. 1 dag HTTP Cookie
fr Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
MUID [x2] Microsoft Anvendes bredt af Microsoft som et unikt ID til en bruger. Cookien muliggør tracking af brugeren ved at synkronisere ID’et på tværs af mange Microsoft-domæner. 1 år HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# Google Indsamler data om brugerens interesse i specifikke produkter eller begivenheder på tværs af hjemmesider. Indsamler også data om brugerens navigation imellem hjemmesider. Benyttes til at optimere samt måle på annoncernes effektivitet. Benyttes yderligere til at facilitere betaling af henvisnings-gebyrer imellem hjemmesider. Session Pixel Tracker
SM Microsoft Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg på tværs af hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. ID’et anvendes til at målrette annoncer. Session HTTP Cookie
SRM_B Microsoft Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. 1 år HTTP Cookie
test_cookie Google Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie
tr Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-cast-available YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage

Uklassificeret (3)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
crc SEO Site Checkup Afventer Persistent HTML Local Storage
last_full_report SEO Site Checkup Afventer Persistent HTML Local Storage
PUSHTELL-Signup modal in seo report SEO Site Checkup Afventer Persistent HTML Local Storage
error: COPYRIGHT
Free nylon porn galleries. Gay masseur london galahad.